Lite så här tänker vi!

RoslagsBageriet – Det levererande hembageriet!

Vi är det flexibla bageriet beläget i Norrtälje.
Vi arbetar med ett fåtal leveranskunder som värdesätter service och kvalité.
Vi tar oss lika snabbt in till Stockholmscity som bagerierna som ligger i Stockholms ytter förorter.
Vi bakar och levererar 6 dagar i veckan. Året runt.
Vi värdesätter kunden oavsett stor eller liten.

Vi bakar och producera produkter som vi själva skulle vilja hitta i butiker, caféer & restauranger eller personalmatsalen.

Hellre litet och gott som man unnar sig lite då och då, tillverkat av bra råvaror och med en stor portion kärlek och yrkesstolthet.

Än massproducerat, maskintillverkat med billig & syntetisk råvara.

Vi vill arbeta med produkterna från grunden och i största möjliga mån undvika halvfabrikat och extra tillsatser som inte egentligen behövs i produkterna.

Att använda riktig frukt, bärpuréer, choklad av högsta kvalité, grädde och smör, ägg, mjöl från svenska bönder.

I vissa produkter har vi valt att bara arbeta med lokalproducerade råvaror & då gärna ekologiskt om så är möjligt.

Efter ett antal 10 tal år då kvarters och hembagerierna försvann, har det återigen börjat dyka upp fler och fler aktörer, I dag finns det ett underlag där kunderna efterfråga kvalité och gärna betalar någon krona extra, men får en riktig smakupplevelse.

Att marknaden har förändrats och butiksbakad bake off inte är det som växer  och efterfrågas gör att det känns oerhört stimulerande att få kliva upp mitt i natten och baka just ert bröd.

Mycket av det vi bakar gör vi förhand, det ska synas på produkten att det är en yrkesmänniska som gjort produkten för hand.

Jämn kvalité, långa liggtider, som gör att de naturliga smakerna i degen kommer fram. Bra råvaror,

Vårt goda surdegsbröd med riktig surdeg som bakas i våra stenugnar.